Wimbledon fans are again invited to join a special one-day cycle ride around all of London's Premier League and EFL grounds to help promote Prostate Cancer UK's 2018 London to Amsterdam cycle ride .
The London ride is being organised by a group of fans from Tottenham Hotspur Supporters Trust (THST).
Although they will be visiting all of London's grounds, Dons fans are welcome to join them for as much or as little of the ride as they like, particularly the legs to and from The Cherry Red Records Stadium.
The ride will take place on Friday 1 September. It will set off from the London Stadium at around 8.15 am and visit:
- West Ham United to Charlton Athletic
14 km, 50 minutes. 8.15 am - 9.05 am
- Charlton Athletic to Millwall
9 km, 35 minutes. 9.10 am - 9.45 am
- Millwall to Crystal Palace
15 km, 65 minutes. 9.50 am - 10.55 am
- Crystal Palace to AFC Wimbledon
20 km, 80 minutes. 11.00 am - 12.20 pm
- AFC Wimbledon to Brentford
14 km, 45 minutes. 12.25 pm - 1.10 pm
- Brentford to Queens Park Rangers
8 km, 35 minutes. 1.15 pm - 1.50 pm
- Queens Park Rangers to Fulham
6 km, 25 minutes. 1.55 pm - 2.20 pm
- Fulham to Chelsea
3 km, 12 minutes. 2.25 pm - 2.37 pm
- Chelsea to Arsenal
15 km, 56 minutes. 2.43 pm - 3.39 pm
- Arsenal to Tottenham Hotspur (White Hart Lane)
9 km, 34 minutes. 3.44 pm - 4.18 pm
- Tottenham Hotspur to Leyton Orient
12 km, 43 minutes. 4.23 pm - 5.06 pm
If you would like to take part in the ride on September 1, or be e-mail THST's Kevin Fitzgerald .
Wimbledon fans have been regular participants in the main annual Prostate Cancer UK London to Amsterdam ride.